Doe-avonden bij VDL ETG

Vind je het leuk om met techniek bezig te zijn? En wil je veel leren door te doen? En ook direct geld verdienen? Dan moet je bij ons zijn! Op donderdag 15 februari 2018 en donderdag 15 maart 2018 organiseert VDL ETG twee doe-avonden waar je kennis kunt maken met een 3-jarige mbo-opleiding waar je wordt opgeleid tot volwaardig vakman/vrouw. Ervaar of werken in de metaaltechniek iets voor jou is!

Tijdens de doe-avonden krijg je de kans om uit te proberen of het werken in de metaaltechniek jou leuk lijkt. Daarnaast vertellen we natuurlijk ook iets over het bedrijf VDL en over de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

VDL Groep vindt het opleiden van goede vakmensen heel belangrijk. Daarvoor hebben we bij VDL ETG een fulltime bedrijfsopleiding. Je werkt 4 dagen in de week in de praktijkopleiding en gaat 1 dag naar school (Summa College) voor je theorie. Na een geslaagde afronding krijg je een officieel diploma, baangarantie en de mogelijkheid om door te studeren. Tijdens je opleiding krijg je salaris en vakantiedagen.

De bedrijfsopleiding kent verschillende soorten opleidingen:

Verspanen (CNC)
Draaien en frezen voor het vervaardigen van producten (minimaal VMBO- G/T).

(Fijn) Plaatwerk
Het vervaardigen van (dunne) plaat producten of stalen frames voor apparaten of machines (minimaal VMBO-K).

Mechatronica
Het mechanisch en elektronisch monteren en installeren van hoogwaardige machines en apparaten (minimaal VMBO-G/T).

Aanmelden voor de doe-avonden
Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan aan voor één van de doe-avonden door een mailtje te sturen naar Eric Dekkers: eric.dekkers@vdletg.com  

Auteur: | Publicatiedatum: 5-9-2017
Naar het nieuwsoverzicht
Doe-avond VDL ETG
Doe-avond VDL ETG

Markten

 

Kwaliteit

 

 

 

 

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 17088583
BTW NL006300686B01