Print pagina

Medische apparatuur

VDL ETG is een betrouwbare partner voor leveranciers van medische apparatuur. Wij leveren componenten van hoge kwaliteit en complete mechatronische systemen zoals patiëntentafels.

De markt wordt gekenmerkt door een hoog tempo, de introductie van veel innovatie en voortdurende kostenreducties. Wij bieden de kennis en ervaring om deze uiteenlopende eisen samen met u te integreren tot een succesvol product; een betrokkenheid van VDL ETG in een vroeg stadium van de ontwikkeling is hierbij zeker een pré. 

 

ISO 13485 gecertificeerd

Bij VDL ETG weten we waar we het over hebben. De combinatie van een lange relatie met de Philips organisatie en het hoge kwaliteitsniveau wat wij over de jaren intern ontwikkeld hebben, staan er borg voor dat uw product aan alle eisen voldoet die de medische industrie stelt. 

 

Wij gebruiken onze kennis over de volle breedte

VDL ETG is actief in verschillende markten, inclusief die van hoogwaardige apparatuur voor de halfgeleiderindustrie. Onze kennis en ervaring uit andere toepassingen op het gebied van mechatronica en precisie-engineering kunnen soms goed van pas komen in ontwerpen voor de medische industrie.

 

We zijn zeer kostenbewust

Prijsreducties zijn aan de orde van de dag in de medische industrie; deze reducties kunnen niet alleen door efficiencyverbeteringen bereikt worden. Juist hierom besteden we zoveel aandacht aan ‘value analyse’ en ‘value engineering’. Uiteraard bieden we een efficiënte supply chain. Indien gewenst volgen we u naar Azië. VDL ETG heeft productielocaties in Singapore en Suzhou, China. 

Steeds meer klanten vragen ons om verantwoordelijkheid te nemen voor een deel van hun voorraadbeheer. Op deze manier kunnen we nog meer flexibiliteit en efficiency aanbieden.

 

Medische apparatuur

 

 

Medische apparatuur 

Markten

 

Kwaliteit

 

 

 

 

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 17088583
BTW NL006300686B01