Print pagina

Stages en afstuderen bij VDL ETG

HBO/WO stage- of afstudeeropdracht
Bij VDL ETG hebben we diverse mogelijkheden voor een stage- of afstudeeropdracht. Wanneer je een opleiding volgt in de richting van: Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Embedded Systems, (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain Management of een vergelijkbare richting; neem dan contact met ons op!
Graag ontvangen wij een email met je CV en daarnaast een toelichting over je interessegebied, de periode en je beschikbaarheid. De informatie kun je sturen naar recruitment@vdletg.com.
Indien je vragen hebt kun je ook contact opnemen via telefoonnummer 040-2638326.

MBO of VMBO/HAVO stage
Een MBO of VMBO/HAVO stage (snuffel- of beroepsstage) bij VDL ETG geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij VDL ETG te werken: de sfeer, de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die VDL ETG je biedt na je studie.
Heb je interesse in een stage bij VDL ETG Eindhoven? Neem dan contact met Eric Dekkers (tel: 06-11052961) of via je school, waarbij je aangeeft wat voor een opdracht je zoekt en voor welke periode. 

Leer-werk traject (BBL opleiding)
Ben je op zoek naar een toekomst in de Techniek en heb je minimaal een VMBO-T diploma. VDL ETG heeft, mede door zeer nauwe contacten met diverse vakscholen en ROC-opleidingen, een uitstekende MBO opleiding waar je wordt opgeleid tot volwaardig vakman/vakvrouw! Bij dit leer-werk traject volg je één dag in de week theorie op een Summa/ROC-opleiding. De overige dagen leer je het vak in de praktijk. Op die manier kun je leren en werken goed combineren.  
Na een geslaagde afronding krijg je een officieel diploma én een baangarantie. Al tijdens de opleiding kom je direct in aanmerking voor de uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden van VDL ETG. 
Elk jaar zijn er maximaal 10 plaatsen te vergeven, dus wees er snel bij!

VDL ETG Eindhoven heeft de volgende opleidingsmogelijkheden:
* plaatwerker / allround plaatwerker
* verspaner / allround verspaner (conventioneel / CNC rond en vlak)
* allround mechatronica
* metaalbewerken/allround lasser 

Voor meer informatie over het leer-werk traject of aanmeldingen kun je contact opnemen met eric.dekkers@vdletg.com of tel: 040-2638573 / 06-11052961. 

 

Markten

 

Kwaliteit

 

 

 

 

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 17088583
BTW NL006300686B01