Print pagina

Bedrijfsprofiel

VDL Enabling Technologies Group is een 'tier-one contract manufacturing partner' met wereldwijde activiteiten.

Onze klanten zijn ‘Original Equipment Manufacturing’ bedrijven die een toonaangevende rol spelen in technisch hoogwaardige productieapparatuur en gebruikers van geavanceerde productielijnen.

Door hoge kwaliteit en servicegraad bij de levering van mechatronische modules willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

We hebben uitgebreide ervaring opgebouwd in de volgende markten: apparatuur voor de halfgeleiderindustrie, dunne-film depositieapparatuur voor photovoltaïsche zonnecellen, analytische instrumenten, medische systemen, aerospace & defensie en mechanisatie projecten.

Het dienstenaanbod van de VDL ETG locaties omvat engineering, prototyping en seriefabricage van producten die gekenmerkt worden door een hoge complexiteit en relatief lage productieaantallen. Daarnaast verzorgen we ook klantspecifieke bedrijfsmechanisatie, de focus van VDL ETG Projects.

Onder de Philips vlag hebben we onszelf ontwikkeld tot een wereldwijde leverancier van hoogwaardige mechanische componenten, modules en complete systemen. Als deel van VDL Groep zijn we nu nog beter in staat een vooraanstaande positie in te nemen.

We ondersteunen onze klanten wereldwijd vanuit onze productielocaties in Eindhoven, Almelo, Singapore en Suzhou, China. 

 

 

Markten

 

Kwaliteit

 

 

 

 

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 17088583
BTW NL006300686B01